Ta med deg treningen dit du skal i sommer med Friskis sommerbonus

Ta med deg treningen dit du skal i sommer med Friskis sommerbonus

Dra på ferie, ta med treningen! Med bonusmerket får du enda større mulighet til å trene i juli og august i alle sommeråpne Friskisforeninger. En real sommerbonus! 

Vi liker å tilby og å overraske. Vi dukker gjerne opp i nye sammenhenger og av og til gir vi til og med bort trening gratis. Kanskje det er i sommer du trenger en lengre pause eller så er sommeren den tiden du har tid til å trene. Hvordan du føler deg vet du best selv samt hvor du enn er i sommer kan du benytte deg av sommerbonusen. Dette er vår måte å si: Bra jobbet, her får du noe ekstra.

Friskisbevegelsen i Norge består av 42 ideelle lokale foreninger. Den minste foreningen har 44 medlemmer og den største har 3.400. Alle har samme idè men ulike forutsetninger. Samtlige foreninger tilbyr gruppetrening og noen har i tillegg egne lokaler med styrkerom. Sommerbonusen gjelder for all type trening i Norge samt i noen foreninger i Sverige og Danmark, men kan variere fra forening til forening. Mange tilbyr trening, noen fyller sommerbonusen med andre tilbud. Sjekk med foreningen der du er i sommer, så får du greie på hvordan du kan benytte deg av din sommerbonus. Vi ses på sommertrening!

Slik fungerer sommerbonusen:

  • Sommerbonusen gjelder fom 1.juli tom 31.august 2017.
  • Sjekk med foreningen der du er i sommer hva som gjelder for trening med bonusmerke. Alle foreninger har hyggelige tilbud på sommer-trening og i flere foreninger trener du til og med gratis.
  • Alle treningskort som er gyldige i løpet av hele bonusperioden gir deg sommerbonusen, (med unntak av klippekort og sommerkort). I foreninger som kun har terminkort er det vårterminens kort som gir bonus.
  • Totalt finnes det 159 Friskis&Svettis foreninger i Europa, men der er ikke alle som har trening i løpet av sommeren. Tilbudet finner du hos respektive forening!
  • Hent ditt bonusmerke hos din forening fra starten av juni 2017.
  • For å trene viser du ditt treningskort med bonusmerke i den foreningen du besøker. Trening med bonusmerket gjelder hvis det er ledig plass og det er ikke mulig å booke plass i forveien. Se hjemmesiden i foreningen du ønsker å trene i for mer informasjon.

Har du spørsmål om sommerbonusen, kontakt din lokale forening i Norge.eller se full oversikt over foreninger på svenske hjemmesiden http://web.friskissvettis.se/kontakt/foreningar

 

 

			
Utvalgte bilder fra

#friskissvettisnorge