Har du testet Core?

Har du testet Core?

På Core legger vi grunnlag for effektivere trening ...
Core er atletisk trening samtidig som den er fokusert og rolig. Her finnes mulighet til å utfordre seg selv på mange områder.

Stabilitet og bevegelighet er grunnleggende forutsetninger for å kunne ta ut og få full effekt av både styrke og kondisjonstrening, derfor er Core i tillegg smart trening. Instruktivt med fokus på god holdning, kontroll og teknikk hele veien.

Core betyr kjerne, og det er nettopp kjernemuskulaturen din som skal trenes her. Vi bruker kun kroppen som belastning. Forhåpentligvis oppleves trening både utfordrende og givende.

I Friskis&Svettis finner du Core og Core soft

Core – passer for deg som er i gang med trening og vil supplere med flere spesifikke øvelser for styrke, holdning og stabilitet. Utgangspunktet er middels intensitet, men man kan selv velge om man vil gjøre øvelsen mer eller mindre krevende,

Core soft passer for deg som vil trene rolig, mykt og ekstra hensynsfullt for ledd og muskler. Her bruker vi lenger tid på de ulike øvelsene men fokus er også her kontroll, stabilitet, teknikk og kjærnemuskiulatur

 

Media

			
Utvalgte bilder fra

#friskissvettisnorge