Nyhet! - Familiesirkel

Nyhet! - Familiesirkel

Familiesirkel er en energisk, allsidig og leken treningsform for barn (6-12 år) sammen med voksne. Vi trener i sirkel med morsomme, utfordrende øvelser for både barn og voksne. Timen er funksjonell og helhetlig, vi presser, hopper og bøyer.

På familiesirkel opplever du fullt kjør sammen med dine barn.
Treningen er på barnas premisser. For å holde på fokus og tilstedeværelse er Familiesirkel veldig variert. Det er både lekent og fritt for prestasjonskrav. Hele kroppen – og hodet – blir utfordret i løpet av økta. Effektivt treningsutbytte for store og små.

I Familiesirkel er hoveddelen av økten lagt opp som en sirkeltrening med et antall stasjoner med øvelser. Hver øvelse kan tilpasses både voksen og barn og på en stasjon kan øvelsen være den samme eller ulik etter hva som er hensiktsmessig. På noen stasjoner kan det også være par øvelser, der man jobber sammen.

Vi innleder alltid treningen med en liten samling og gjennomgang av øvelsene, slik at alle blir trygge. Etter en enkel og god oppvarming kjører vi to runder sirkeltrening, totalt ca 20 minutter. De valgte øvelsene vil være grunnleggende og funksjonelle (som å dra, presse, bøye), grovmotoriske (som å åle, krabbe og hoppe), koordinasjon, balanse styrke og spenst. Akkurat som barn i lek veksler økten mellom full fart og hvile.

På familiesirkel avslutter vi med en «finale». Her er det full fart og man får en skikkelig «finish» følelse. Etter finalen er det på tide å trappe ned, jobbe med bevegelighet, hvile litt og avslutte med en oppsummerende samling.

Å trene sammen er alltid gøy. På Familiesirkel er det fellestrening der voksne/foreldre og barn trener sammen. Det er en flott måte å komme nærmere hverandre på og bli inspirert til aktivitet. Latter og svette i en herlig kombinasjon. Morsommere familietreff finner du ikke!

I disse foreningene finner du tilbudet Familiesirkel enten fast hver uke eller som en happening av og til f.o.m januar 2018: Lillehammer, Kristiansand, Fredrikstad, Modum, Hamar, Nedre Romerike, Sarpsborg, Oslo og Bærum.

Media

			
Utvalgte bilder fra

#friskissvettisnorge