Tilrettelagt trening

Hos Friskis&Svettis er alle velkommen til å trene etter sine egne forutsetninger og mål.

Friskis&Svettis har tilbud om trening spesielt utviklet for deg med funksjonsnedsettelser. Dette er trening som både tar hensyn og som utfordrer.

 

Relaterte timer

 1. Enkeljympa


  Timen varer i 60 min

  Treningen for utøvere med utviklingshemming
  Hver og en deltar på sin måte og ut i fra egne forutsetninger. Det viktigste med treningen er å inspirere til bevegelsesglede og fellesskap.

  Enkeljympa er en herlig treningsøkt med enkle og funksjonelle øvelser til variert og fengende musikk. Hver og en deltar på sin måte og ut i fra egne forutsetninger. Enkeljympa har et bredt aldersspenn, den yngste er 13 år og den eldste er over 60 år. Her er alle velkommen!

  Øvelsene er enkle og funksjonelle, og musikken er fengende og variert. Når vi beveger oss til musikken trener vi kondisjon, styrke, kroppsbevissthet og balanse. Men mest av alt er dette gøy!

  Vi forsøker å være minst to instruktører som leder timen sammen – for å sikre at alle utøverne "blir sett" i løpet av treningsøkten. Friskis&Svettis ønsker svært gjerne at også ledsagere skal delta på treningsøkten og bidra med å engasjere gjengen. Treningsformen er morsom og effektiv også for ledsagerne.

  Mer informasjon om enkeljympa (last ned brosjyren)