Tags

​Oslo Maraton i september?

​Oslo Maraton i september?

Nyheter   •   aug 09, 2017&nbsp08:44&nbspCEST

Hvis du har bestemt deg for å delta på et maratonløp klinker du til med en distanse som er 42.195 meter. Da har du akseptert en fysisk utfordring som vil betinge noen forberedelser. Vel, du MÅ ingenting, men du verden så stor forskjell det kan gjøre om du er forberedt til oppgaven i forhold til alternativet; stille med totalt ubrukt løpsutstyr på startstreken i uttrykkets fulle forstand.

8 tips til en mer inspirerende løpetur

8 tips til en mer inspirerende løpetur

Nyheter   •   mar 14, 2017&nbsp06:00&nbspCET

En løpetur eller en tur ute i naturen kan være noe av det fineste som finnes. Frisk luft, solskinn og svette – alt på samme tid! Dessuten er det et perfekt supplement til gruppetrenings- timer og styrketrening. Tina Uppfeldt, treningsinsutvikler i Friskis&Svettis Riks, har listet opp åtte tips til deg som vil ha variasjon til din vanlige tur:

Utnytt ditt bevegelsespotensiale

Utnytt ditt bevegelsespotensiale

Nyheter   •   mar 13, 2017&nbsp14:24&nbspCET

Vi har alle et stort bevegelsespotensiale i oss, men greia er: Bruker vi ikke våre bevegelser går de i stå. For å motvirke dette trenger vi å sitte på gulvet, reise oss opp, hoppe eller svikte, løpe eller gå, trykke og dra. ​Vi trenger også å bevege oss i flere retninger. Det er vår definisjon av funksjonell trening.

Har du testet Ski stasjonstrening?

Har du testet Ski stasjonstrening?

Nyheter   •   mar 06, 2017&nbsp07:00&nbspCET

Vil du få bedre kraft i stakingen til vinteren – da er dette din trening! Ski Stasjon er spesielt tilrettelagt for langrennsløperens behov for styrketrening, men den byr også på utholdenhet og bevegelighet. Mange skiløpere fokuserer mest på kondisjonstrening ute, men de ville få enda mer ut av sin kondisjon dersom de også hadde mer kraft.

Vet du hva Jympa er?

Vet du hva Jympa er?

Nyheter   •   feb 27, 2017&nbsp06:00&nbspCET

Digger du å trene til musikk? Vil du trene allsidig, variert og bli utfordret på ditt nivå? Prøv Friskis&Svettis Jympa.

Her er støtteordningene ditt idrettslag må få med seg i 2017

Her er støtteordningene ditt idrettslag må få med seg i 2017

Nyheter   •   feb 20, 2017&nbsp16:48&nbspCET

Norges idrettsforbund har en rekke støtte- og tilskuddsordninger som er gunstige for idrettslag og som kan generere penger i klubbkassa. Vi har laget den totale oversikten over hvilke ordninger ditt idrettslag ikke bør gå glipp av i 2017. Noen få tastetrykk kan ofte gjøre stor forskjell for din klubbøkonomi

Vil du bedre din utholdenhet?

Vil du bedre din utholdenhet?

Nyheter   •   feb 13, 2017&nbsp07:00&nbspCET

Liker du å sykle, men kanskje ikke på glattisen? Liker du å ta i, men selv vil bestemme hvor mye? Spinning er individuell kondisjonstrening i gruppe, og finnes i et flertall varianter, lengder og former av både distanse og intervalltrening. Dette for å treffe så mange som mulig, og gi store variasjonsmuligheter.

Åtte trender for trening 2017

Åtte trender for trening 2017

Nyheter   •   feb 08, 2017&nbsp07:00&nbspCET

Tøffere, holdbart og opplevelsesrikt.