Røris og mini-røris

Røris og Mini-Røris

Har du hørt om RØRIS OG MINI-RØRIS?
Dette er bevegelsesprogram for barn i barnehage (Mini–Røris) og for barn i skolen (Røris). Programmene er enkle å følge og kan også brukes ute eller hjemme.
Dette er et perfekt verktøy for deg som på en enkel og lystbetont måte ønsker å få inn mer bevegelsesglede i barnehagen, skolen eller hjemme.
Du kan kjøpe Mini-Røris i Idrettsbutikken https://www.idrettsbutikken.no/friskis--and--svettis
MINI-RØRIS for barnehagebarn
Mini–Røris er lystbetont trening for barn mellom tre og seks år. Foreldre og barnehageansatte kan bruke Mini–Røris både hjemme og som trening i barnehagen. Moro, enkelt og variert, oppdelt i fem deler – start, lek på gulvet, opp og hoppe og nedtrapping med hvile. Enkel og morsom trenings aktivitet for barn.

Hvor får jeg kjøpt Mini–Røris?
Mini–Røris kan bestilles i Idrettsbutikken https://www.idrettsbutikken.no/friskis--and--svettis og i pakken finnes en cd + plakat med bilder av alle øvelsene. Du trenger ikke å gå kurs for å kjøpe Mini-Røris.
Mini-Røris 4, med norsk tale kr 330 kr + porto
Mini-Røris 3, 4 og 5 med svensk kr 330 kr + porto
Mini-Røris nr 1 og 2 har gått ut av produksjon
Foreningene kan bestille på funknet.

RØRIS for skolebarn
Røris er et bevegelsesprogram med trening for barn i skolen og bygger på et konsept der musikk inspirerer til bevegelse. Programmet er oppdelt i ulike deler, med betoning på både kondisjon, styrke, bevegelighet, balanse og avspenning.
Ypperlig trening i skolen og du bestemmer selv om du vil spille noen få sanger eller bruke hele programmet på cd'n.

For å kjøpe Røris trenger man ikke lenger å gå kurs i forkant slik som tidligere, men ta kontakt med din forening for et eventuelt Røris kurs eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  for spørsmål og bestilling av cd`ne.
Rørispause
 

 

			
Utvalgte bilder fra

#friskissvettisnorge