Vårt syn på trening

Friskis&Svettis tilbyr lystbetont og lett tilgjengelig trening av høy kvalitet for alle. Det er vår idé. I tillegg svever vår visjon om at "alle skal smile når de tenker på trening" alltid i bakhodet. Midt mellom vår idé og visjon, altså i virkeligheten, finnes våre treningsformer. De er ikke bare preget av vår idé og visjon, men også av vårt verdigrunnlag.

Du skal kjenne igjen oss

Vi har et mål om at alle våre treningsformer skal ha et eget, unikt preg av Friskis&Svettis i sin uttrykksform. Uansett hvor du trener og hva slags trening du deltar på, skal du kjenne igjen det som er typisk Friskis&Svettis.

Friskis&Svettis sin treningsidé preger alle våre treningsformer og er en rettesnor vi prøver å følge når vi jobber med utvikling av treningstilbudet. Vi utvikler våre egne konsept, er alltid interessert i nyheter på treningsmarkedet og jobber konstant med kvalitetssikring av konseptet.

KRAV DU KAN STILLE...

Det skal være moro!
Allerede første gangen! Det handler ikke om at det bare skal kjennes bra etterpå, men også underveis. Våre treningsledere utnytter musikken i treningen, det er fokus på bevegelsesglede og det er en kultur fri for høye prestasjonskrav.

Det skal være enkelt!
Du skal klare å henge med første gangen. Alle våre treningsledere, verter, resepsjonister og andre funksjonærer skal være imøtekommende og hyggelige.

Det skal være høy kvalitet!
Treningseffekten skal være garantert, likedan den minimale risikoen ved å skade seg. Alle våre ledere og instruktører går omfattende kurs, og de lisensieres før de får lede og instruere. T.o.m. verter, resepsjonister, styremedlemmer og andre deltar på kurs.

Alle skal kunne være med!
Ikke på hver aktivitet, men det skal finnes noe for de aller fleste.

VELKOMMEN PÅ TRENING!

			
Utvalgte bilder fra

#friskissvettisnorge